forside   vision   ydelser   netværk   referencer   mentoring   kontakt   links  

forside > referencer

Gitte Ebert fungerede som interim økonomichef i Hjerteforeningen fra primo marts til medio juli 2012.

Gitte var i denne periode ansvarlig for administration, økonomi og IT funktionerne i Hjerteforeningen og indgik derudover i Ledergruppen.

Gitte ydede en imponerende indsats. I løbet af ultrakort tid lykkedes det Gitte at danne sig et overblik over de væsentligste fokusområder, at få månedsregnskaberne rapporteret i et enkelt og forståeligt format og at få afdelingen motiveret og engageret.

Gitte var ligeledes yderst konstruktiv i Ledergruppen og bidrog i den relativt korte tid hun var hos os med mange gode ideer og synspunkter, og jeg havde stor glæde af at sparre med Gitte.

Jeg kan give Gitte mine varmeste anbefalinger. 

Inge Vestbo, direktør

 
 
Rikke Hertz Counseling:
Gennem flere år har jeg samarbejdet med Business Sparring som en væsentlig og meget vigtig rådgiver i forbindelse min virksomhed. Naturligvis både på det financielle plan men i høj grad også omkring hele min drift af virksomheden. Gitte Ebert er en meget kompetent rådgiver og med stor indlevelse, engagement og ansvarlighed rådgiver og sparrer effektivt og kontant med mig. Hun er meget pligtopfyldende og har gode stærke værdier og holdninger, som bidrager optimalt til jeg kan tæffe beslutninger ud fra konkrete fakta. Derudover rummer hun også den brede forståelse for det at drive en virksomhed, og lytter aktivt og stiller relevante og aktiverende spørgsmål, alt i alt en meget kompetent og behagelig sparringspartner. Jeg giver mine aller største anbefalinger til Business Sparring og er taknemmelig for dem som samarbejdspartner.
                                                          Rikke Hertz, direktør
 
Gertsen & Olufsen A/S:

I forbindelse med at jeg overtog en rolle som CFO brugte jeg Gitte Ebert i en årrække i processen med at rydde op i og reetablering af virksomhedens økonomistyringssystem. Desuden hjalp Gitte med at implementere processer i selve økonomiafdelingen og økonomiske processer også i resten af organisationen. Derudover hjalp Gitte med rekrutteringsopgaver.

Samarbejdet med Gitte Ebert har været enestående. Udover en meget høj faglighed og et stort overblik tilførte Gitte økonomiafdelingen en høj arbejdsmoral og et godt arbejdsklima. Personligt har nydt samarbejdet med Gitte, hvor hun også har været en super sparringspartner for mig som CFO. Jeg ser frem til igen at kunne samarbejde med Gitte Ebert.
Thorsten Larsen-Seul, direktør
 
NORMA A/S

Gitte Ebert arbejdede i 2008/09 som interim CFO i en periode hvor arbejdspresset og stressniveauet var højt i økonomiafdelingen både pga. bankkrisen, markedssituationen og interne forhold. Hun havde overblik med fokus på de væsentlige ting, samtidig med en god kontrol på detaljerne. Gitte var kompromisløs ordentlig og havde ingen problemer med at sætte sin stilling ind på at holde orden i økonomien, hvilket gjorde det til en fornøjelse at arbejde sammen med Gitte. Gitte har en stærk personlighed, hvilket man skal være opmærksom på.

Morten Albrechtsen, bestyrelsesformand i NORMA A/S
 
CountOn
Jeg har gennem flere år samarbejdet med BUSINESS SPARRING på en række opgaver hos forskellige kunder. Opgaverne er altid løst på et højt fagligt niveau med stor respekt for kundens særlige forhold. Så jeg giver min bedste anbefaling - både til kunder og konsulenter.
Christina Pfeiffer, ejer CountOn

 
 
 
Kontakt os gerne for flere referencer og cases
BUSINESS SPARRING ApS - Sjælsøparken 3 - 3460 Birkerød - Tlf.: +45 7023 6898 - ge@businesssparring.dk